Search
Close this search box.

Basis Horeca

tweede & derde jaar | OV3 opleidingsfase | Buggenhout

Leerling basis horeca wast groenten

Tijdens de opleidingsfase wordt de gekozen opleiding verder uitgediept. Het aantal uren praktijk wordt uitgebreider en vakgerichter.

  • Je behoort tot type 3, type 9 of type basisaanbod.
  • Je bent eerder praktijkgericht dan theoretisch aangelegd.
  • Je hebt interesse in de horeca.
  • Je krijgt steeds meer praktijkoefeningen en vakgerichte kennis.
  • Je bespreekt thema’s die eigen zijn aan je leefwereld in de lessen Geïntegreerde Algemene Sociale Vorming.
vakken 2de & 3de jaar

Geïntegreerde Algemene Sociale Vorming (GASV):

8
  • Functioneel rekenen
  • Voorbereiding Beroepsgerichte Vorming (BGV)
  • Sociale vaardigheden

Lichamelijke opvoeding*

3

Levensbeschouwelijke vakken

2

Beroepsgerichte Vorming (BGV)

19

Totaal

32

* Waarvan één lesuur rots en water

Wat hierna?

Helemaal overtuigd?